ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με χαρακτηριστική… χρονοκαθυστέρηση βρήκε τη λαλιά του ο Απόλλωνας Λάρισας, που με αφορμή τα απαράδεκτα επεισόδια στον φιλικό αγώνα με τα Τρίκαλα που έκαναν τον γύρο της χώρας προχώρησε στην έκδοση… μη ανακοίνωσης, σε μια σαφέστατη προσπάθεια υποβάθμισης ενός γεγονότος που σχολιάστηκε στο πανελλήνιο και «πλήγωσε» το θεσσαλικό ποδόσφαιρο.

Επικεντρώνοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα (!) και την πολύ καλή απόδοση της ομάδας η ΠΑΕ σημειώνει με νόημα ότι «δεν συντρέχει λόγος να προβεί σε ανακοίνωση», σπεύδοντας ταυτόχρονα να εγκαλέσει τα μέσα ενημέρωσης που ανέδειξαν «ένα γεγονός παρεξήγησης, το οποίο «έλαβε – κακώς – τεράστιες διαστάσεις δημοσιότητος»!!!

Αλήθεια πόσο απέχει η θέση από τη θαρραλέα στάση του γενικού αρχηγού των Τρικάλων, που χωρίς να μασά τα λόγια του ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί ζητώντας δημόσια συγγνώμη για τα όσα θλιβερά και απαράδεκτα συνέβησαν…

Με το συμπάθιο κιόλας, μάλλον το «κακώς» που χρησιμοποιήθηκε στην ανακοίνωση έπρεπε να αναφέρεται στα επεισόδια και όχι στη δημοσιότητα που έλαβαν κάνοντάς μας ρεζίλι στο πανελλήνιο.

Για την ιστορία πάντως η (μη) ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλωνας Λάρισας για τα επεισόδια αναφέρει τα εξής:

«… Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας δεν θα προβεί σε καμία ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, μιας και θεωρεί ότι δεν συντρέχει λόγος, για ένα γεγονός παρεξήγησης, το οποίο έλαβε – κακώς – τεράστιες διαστάσεις δημοσιότητος. Η ομάδα των Τρικάλων ήταν και θα παραμείνει φίλα προσκείμενη σε εμάς».

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: goaltrikala.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ