Ε. ΛΙΑΚΟΥΛΗ: Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΩΛ ΚΑΙ Η ΙNDONΝATION ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΜΑΣ 

Στο έργο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, της Συμφωνικής Ορχήστρας και της βραβευμένης  γυναικείας χορωδίας ΙNDONΝATION,  αναφέρεται  η βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, επισημαίνοντας τα εξής :

«Συνηθίζουμε όλοι να μιλάμε για τα μεγάλα ζητήματα του τόπου μας, για τα προβλήματα της καθημερινότητας και για όσα μας ταλαιπωρούν και δυσκολεύουν τη ζωή μας .

Αυτό δείχνει δικαιολογημένο και φυσιολογικό, ειδικά μέσα στις συνθήκες πανδημίας που ανέτρεψε τις ζωές  μας, αναθεώρησε τον κόσμο και έφερε νέα δεδομένα στο προσκήνιο.

Οι Άνθρωποι έγιναν αριθμοί, οι πολίτες αμφισβητίες, οι πολιτικοί αμήχανοι και η νέα γενιά γεμάτη αγωνία και ερωτήματα για το αύριο

Σ’αυτό τον  δυστοπικό χώρο ζωής, μικρές οάσεις, έρχονται να διατυμπανίσουν την ελπίδα, την αισιοδοξία, τον διαρκή αγώνα και κυρίως,  τη δύναμη της δημιουργίας, μέσα από την ενότητα της συλλογικότητας.

Μια τέτοια όαση, η Λάρισα είχε την ευκαιρία να συναντήσει πρόσφατα, μέσα από μια υπέροχη συναυλία στο Κηποθέατρο της Συμφωνικής Ορχήστρας και της JUNIOR Συμφωνικής του ΔΩΛ,  με τη σύμπραξη της κορυφαίας χορωδίας INDOΝNATTION .

Η δύναμη του πολιτισμού, της μουσικής, του τραγουδιού, της Τέχνης, συνάντησε τους Λαρισαίους και τους ένωσε πάλι : τραγούδησαν μαζί, συγκινήθηκαν μαζί, αισθάνθηκαν μαζί.

Ταυτόχρονα, νιώσαμε την περηφάνια της πόλης που έχει δύναμη  και με δικά της σύνολα, παράγει πολιτισμό και στηρίζει την ανθρώπινη ψυχή, οικοδομώντας παράλληλα, σχέση με τους πολίτες

 Η Συμφωνική Ορχήστρα του ΔΩΛ και η ΙNDOΝNATION , είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας

Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Στο Δημοτικό Ωδείο που μεγάλωσε γενιές ολόκληρες με ανεκτίμητη προσφορά, στην  αντιδημαρχία Πολιτισμού, που έφερε , με πολιτική επιλογή της, τους Λαρισαίους δημιουργούς στο προσκήνιο ,  στη Συμφωνική Ορχήστρα του ΔΩΛ και στην  ΙNDOΝNATION, στους μαέστρους , καθηγητές και μουσικούς , για την εξαιρετική δουλειά .

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στους Φίλους της Συμφωνικής Ορχήστρας του ΔΩΛ , που ακούραστα στηρίζουν ένα μεγάλο πυλώνα του πολιτισμού μας

 Οφείλουμε δημόσια να αναγνωρίσουμε ότι αυτά τα σύνολα της πόλης μας , είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας. Χρέος μας να στηρίζουμε έμπρακτα κάθε βήμα τους και να αγκαλιάζουμε κάθε προσπάθειά τους.

Δουλεύουν, σαν άοκνοι σκαπανείς, για την πόλη . Τους οφείλουμε …»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ