ΝΕΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ – ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ – ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα ποδοσφαίρου αποκτούν Τσαριτσάνη, Βλαχογιάννι, Δρυμός και Ευαγγελισμός

Σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα ποδοσφαίρου αποκτούν η Ελασσόνα, το Βλαχογιάννι, ο Δρυμός, η Τσαριτσάνη και ο Ευαγγελισμός. O Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση, συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και αφορά στη συντήρηση και ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ελασσόνας. Συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή του κεντρικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Ελασσόνας  με την  κατασκευή νέου στεγάστρου, την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, νέας περίφραξης, νέων εστιών και αρδευτικού συστήματος καθώς και τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στα Αθλητικά Κέντρα Βλαχογιαννίου, Δρυμού,  Τσαριτσάνης και Ευαγγελισμού.

«Υπογράψαμε τη σύμβαση για τη ριζική ανακατασκευή και αναμόρφωση του κεντρικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Ελασσόνας. Ευχαριστώ το Δήμαρχο Νίκο Γάτσα και το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Γιατί για να κάνεις ένα έργο χρειάζεται βούληση και ιεράρχηση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ιεραρχούμε τον αθλητισμό σαν πρώτη  παράλληλη προτεραιότητα. Η Ελασσόνα αποκτά σύντομα ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο ποδοσφαίρου, αντάξιο της  ομάδας της πόλης  ενώ παράλληλα αλλάζει και το περιβαλλοντικό τοπίο.  Τα γήπεδα σε   Τσαριτσάνη,   Βλαχογιάννι,  Ευαγγελισμό και  Δρυμό,  αποκτούν  νέο χλοοτάπητα. Ευχαριστώ τις τεχνικές μας υπηρεσίες και αναμένουμε να αποδοθούν τα γήπεδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις ομάδες και στους αθλούμενους ».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Οικονομίας Ελασσόνας Γιάννης Δραγατσίκης δήλωσε τα εξής: «Ξεκινά ένα μεγάλο έργο για την Ελασσόνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστό που είναι πάντα δίπλα μας. Ένα όνειρο ζωής των φιλάθλων της Ελασσόνας παίρνει σάρκα και οστά. Μιλάμε για την εγκατάσταση στεγάστρου, την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του αρδευτικού συστήματος στο γήπεδο της Ελασσόνας. Πέραν αυτού, σε άλλα τέσσερα μεγάλα χωριά του Δήμου Ελασσόνας ανακατασκευάζεται ο χλοοτάπητας  στα γήπεδα και τοποθετείται νέο αρδευτικό σύστημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ