ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ…

Κατά γενική ομολογία ο αντικατασταθείς αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου στο δήμο Τυρνάβου Γιώργος Γκάτσος ήταν ο άνθρωπος που και εμπειρία διέθετε και σημαντική προσφορά είχε στον τομέα του αφού όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν από κοντά την κατάσταση ήταν παντού καθημερινά.

Οπως σημειώνουν ήταν από αυτούς που από τα χαράματα βρισκόταν στο αμαξοστάσιο για να δει την κατάσταση της υπηρεσίας, να εκτιμήσει καταστάσεις και να συναποφασίσει για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκες, φωτιές, πλημμύρες, χιόνια ήταν από τους πρώτους που έφτανε στα σημεία που αντιμετώπιζαν πρόβλημα και μάλιστα σε κάθε σημείο του δήμου.

Επιπλέον ήταν ένας αντιδήμαρχος που τον έβρισκες καθημερινά, άκουγε προβλήματα και έδινε λύσεις. Ασε που ήταν και από τα πιο παλιά στελέχη της παράταξης και έβαλε πλάτη για την εκλογή του δημάρχου.

Και επειδή είναι κομματικό στέλεχος δεν είναι και λίγοι αυτοί που ενοχλήθηκαν με τον παροπλισμό ή αν θέλετε με την απομάκρυνσή του από τις θέσεις ευθύνης.

Αν μη τί άλλο δύσκολο το έργο που αναλαμβάνει ο νέος αντιδήμαρχος στον τομέα της καθαριότητας, αφού ο κ. Γκάτσος άφησε τη δική του παρακαταθήκη και οι συγκρίσεις θα είναι καθημερινές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ