ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΕΟΝΤΑΣ – Α.Σ ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ

Δυστυχώς, λάβαμε γνώσης κάποιων δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με τη λειτουργία του Κλειστού γυμναστηρίου Τυρνάβου και εν γένει των αθλητικών δομών του Δήμου Τυρνάβου τα οποία μας αναγκάζουν να τοποθετηθούμε δημοσίως.

Όλα τα Σωματεία κληθήκαμε να συμμετάσχουμε –και φυσικά συμμετείχαμε- σε διάλογο με τον Δήμο Τυρνάβου και δη τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χριστόφορο Κατσαρό για την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Κάθε Σωματείο εξέφρασε τις ανάγκες του, υπήρξε γόνιμος διάλογος, κάποιες φορές και αμοιβαίες υποχωρήσεις και εν τέλει σε πνεύμα σύμπνοιας μεταξύ των σωματείων αλλά και με σεβασμό από τον Δήμο των αρχών της ισότητας και της ισονομίας, μοιράστηκαν οι ώρες στις αθλητικές δομές.

Χαρακτηριστικό του καλού κλίματος είναι πως οι τέσσερεις σύλλογοι που θα κάνουμε χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου συμφωνήσαμε από κοινού για τις ώρες, συμφωνία την οποία επικύρωσε ο Δήμος.

Δυστυχώς, με έκπληξη μας διαπιστώσαμε πως ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Κυρατζής όχι απλά έχει αλλάξει τη αρχική στάση του , αλλά κυρίως προέβη σε μία αναίτια επίθεση προς τον Αντιδήμαρχο κ. Κατσαρό αλλά και στα Σωματεία μας.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν προσφέρουν τίποτα, δεν προάγουν τις αξίες του αθλητισμού που όλοι μας ως αθλητικοί παράγοντες θέλουμε να εκπροσωπούμε.

Καλούμε τον κ. Κυρατζή αλλά και κάθε αθλητικό παράγοντα της περιοχής μας να συμβάλλει σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας ώστε να έχουμε μία καλή αθλητική χρονιά.

Επίσης, ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τόσο τον Δήμο Τυρνάβου όσο και προσωπικά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χριστόφορο Κατσαρό που είναι δίπλα στις ανάγκες των σωματείων μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com