ΚΟΜΒΙΚΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρισα με τη συμμετοχή του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρ. Τριαντόπουλου

Σύσκεψη με τη συμμετοχή δημάρχων με θέμα τις αποκαταστάσεις των ζημιών που προκλήθηκαν από τον «Ιανό» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Λάρισα, παρουσία του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Χρ. Τριαντόπουλου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν την έναρξη της σύσκεψης ο κ. Τριαντόπουλος αναφερόμενος στο καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού» και το ζήτημα τον αποκαταστάσεων των ζημιών έκανε λόγο για επίσπευση των διαδικασιών, που «έτρεχαν» μάλιστα σε μια χρονιά πανδημίας με πολλούς περιορισμούς στις μετακινήσεις και των αρμόδιων υπαλλήλων.

«Στόχος παραμένει η επίσπευση των διαδικασιών, ώστε οι αποκαταστάσεις να γίνονται όσο το δυνατόν συντομότερα, κάτι που επιδιώκουμε και με την ψηφιακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε μετά τις πυρκαγιές», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας παράλληλα την κομβική συνεργασία κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ τα αποτελέσματα και οι αποφάσεις της σύσκεψη αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ