“ΠΟΡΤΑ” ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Κ17 ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Οργισμένη ανάρτηση του τεχνικού του Δωτιέα Αγιάς Τ. Μπεριτζά

Δεν έκρυψε την πίκρα μα και την αγανάκτησή του ο προπονητής του Δωτιέα Αγιάς Τάσος Μπεριτζάς, που με ανάρτησή του κάνει γνωστό πως αισθάνθηκε προσβεβλημένος όταν αναγκάστηκε να αποχωρήσει από επίσημο αγώνα της ΑΕΛ Κ-17 με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο γήπεδο των Δέντρων, με τους υπεύθυνους να επικαλούνται πρωτόκολλα που αφορούν στην αδειοδότηση του γηπέδου για την παρουσία φιλάθλων σ’αυτό.

«Η προσβολή που ένιωσα σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) στα γήπεδα των Δέντρων ήταν απερίγραπτη…

Να θέλεις να παρακολουθήσεις τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων ανθρώπων που αποσκοπούν στο να δώσουν κίνητρα στα νεαρά παιδιά, αλλά και των νεαρών παικτών της ΑΕΛ Κ 17 και οι υπεύθυνοι να σε απωθούν από αυτό απαγορεύοντας την είσοδο, την οποία όμως επιτρέπουν σε άλλους κατά το δοκούν, χρησιμοποιώντας φτηνές δικαιολογίες….να τους χαίρεστε !!! είμαστε χρόνια στο ποδόσφαιρο και γνωριζόμαστε.

Για το προηγούμενο παιχνίδι (ΑΕΛ Κ17-ΞΑΝΘΗ Κ17) δεν υπήρχε απαγορευτικό ?… το οποίο και παρακολούθησα….

Ντροπή και Αίσχος !!!!!!!!!!!!!!!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο καταξιωμένος τεχνικός, που έχοντας φάει με το κουτάλι τα γήπεδα δεν έκρυψε την πικρία του για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τα «μικρά» πρωταθλήματα, αλλά και οι φίλαθλοι που σπεύδουν να στηρίξουν τους νεαρούς αθλητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι λόγοι που επικαλέστηκαν άνθρωποι του γηπέδου αφορούν στη μη αδειοδότησή του όσον αφορά στην παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες (!), ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Τ. Μπεριτζάς προσήλθε πλήρως εμβολιασμένος και φυσικά ανυποψίαστος, καθώς από ενδιαφέρον και αγάπη στο άθλημα και στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλεται στην Κ-17, βρέθηκε για δεύτερη φορά στις κερκίδες, αφού με την έναρξη της διοργάνωσης παρακολούθησε χωρίς κανένα πρόβλημα και το παιχνίδι με την Ξάνθη.

«Είμαι σαφώς υπέρ των κανόνων που φυσικά πρέπει να ισχύουν για όλους και λυπάμαι για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται οι ομάδες», δήλωσε λακωνικά στο paidis.com ο τεχνικός του Δωτιέα, υπογραμμίζοντας πάντως ότι εκτιμά πως «ό,τι έγινε δεν ήταν επί προσωπικού».

Στο δια ταύτα, η απρόσμενη όσο και δυσάρεστη εξέλιξη, μετά και την ανάρτηση του κ. Μπεριτζά, αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού στα ποδοσφαιρικά στέκια του νομού, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως μέχρι ώρας και με το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη ουδείς τοποθετήθηκε επίσημα για το αν τελικά επιτρέπονται ή όχι φίλαθλοι στις κερκίδες του προπονητηρίου της ΑΕΛ, που χρησιμοποιήθηκε ως έδρα της Κ-17.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ