ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΩΦΩΝ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΕΠΙ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Σημαντικό βήμα στη μάχη της πρόκρισης για την Ολυμπιάδα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου η Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου Κωφών, που αντιμετώπισε στο στάδιο Αλκαζάρ την Εθνική της Μεγάλης Βρετανίας, επικρατώντας με σκορ 3-1.

Η Εθνική της χώρας μας μπήκε φουριόζα στο γήπεδο και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4’ με αυτογκόλ του Σμίθ, ενώ οι Βρετανοί αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 21’ με τον Ντόλαν.

Ο Σκέμπης βρήκε την απάντηση γράφοντας στο 34’ το 2-1 για τους «γαλανόλευκους», ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μικελάτος (62’) που έγραψε μέσα σε πανηγύρια το 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, σκορ με το οποίο έληξε η αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική είχε και δοκάρι με τον Μπάλλα (39’), ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με λιγότερους παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) δύο ποδοσφαιριστές της Μ. Βρετανίας και ένας της Εθνικής μας (απευθείας).

Ελλάδα: Ανδρεοσόπουλος, Δουγιέκος, Καράμπελας (75′ Τρικαλίτης), Μπάλλας, Γεωργακόπουλος, Διονυσάτος (57′ Μικελάτος), Σκέμπης (75′ Ιωαννίδης), Παυλόπουλος, Καναβόγιαννης, Τσιάνος (68′ Καραπιπέρης), Δημάκος.

Μεγάλη Βρετανία: Σμιθ, Μπούρμαν, Κρος, Ντίξον, Μακάρθι, Κάσεϊ (72′ Έβανς), Ντόλαν (64′ Τζομπ), Μακχάμον, Κλαρκ, Ντόναλντσον (59′ Κινγκ), Μακουίνι.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ