ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ «Η ΕΛΠΙΔΑ»- ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΩΗ!

Στις σημερινές εκδηλώσεις παραβρέθηκε η Ευαγγελία Λιακούλη

Στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και στην υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης, της Αλληλεγγύης, της Ελπίδας και της Ζωής, της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας , στον Αμπελώνα, παραβρέθηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη.
Στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε, η κ Λιακούλη τόνισε :

« Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί, πώς είναι δυνατόν, ενώ τα επιτεύγματα της επιστήμης είναι τόσα πολλά και τόσο εντυπωσιακά, ενώ οι θετικές ειδήσεις στον χώρο της ιατρικής έρευνας πληθαίνουν διαρκώς, εντούτοις, να μην έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να δημιουργήσουμε μέσα στα εργαστήρια, το ανθρώπινο αίμα!

Το πολύτιμο στοιχείο της ύπαρξης και ζωής, που δεν κατασκευάζεται, δεν πωλείται, παρά μόνο χαρίζεται! Προφανώς, για όσους από εμάς πιστεύουμε ότι η ανθρώπινη ύπαρξη είναι πολυσήμαντη και πολυεπίπεδη, η εξήγηση είναι απλή: το αίμα, το ζωτικό στοιχείο μας, εμπεριέχει την ελεύθερη βούληση της διάθεσης, της προσφοράς, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της υπέρτατης Αγάπης στον συνάνθρωπο. Συμβολίζει το μοίρασμα, τη φροντίδα, το νοιάξιμο..

Ο Σύλλογος αιμοδοτών «Η ΕΛΠΙΔΑ» είναι μια όαση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, για το νομό μας και τη χώρα. Εχει πρωτοστατήσει στο κίνημα των εθελοντών, έχει δημιουργήσει μια λαμπρή ιστορία, έχει στηρίξει τους Ανθρώπους μας, σε κάθε δύσκολη στιγμή. Η αιμοδοσία δεν είναι μια απλή εθελοντική κίνηση, αλλά μια πράξη ζωής, καθώς σώζει ζωές.

Συσπειρωνόμαστε όλοι γύρω από την μεγάλη ιδέα της αιμοδοσίας και στηρίζουμε τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ, το ΔΣ και τα μέλη του, τα παιδιά που συμμετέχουν και ευαισθητοποιούν το γενικό πληθυσμό με το πάθος τους, τους ενήλικες που αφιερώνουν το χρόνο τους, οργανώνοντας δράσεις που έχουν πανελλήνιο αντίκτυπο και όλους τους συνδιοργανωτές

Οφείλουμε ευγνωμοσύνη και εκφράζουμε σεβασμό. Από τον δραστήριο Αμπελώνα, στέλνουμε ένα μήνυμα Αγάπης και προσφοράς, σε μια παγκόσμια κοινωνία, που κλονίζεται, κλυδωνίζεται, αναθεωρείται και επανακαθορίζεται , αλλά πάντα έχει αντίβαρό της μια «ΕΛΠΙΔΑ»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ