ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ: PARTY ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ – PARTY ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ!

Τα Party χαμηλών τιμών και προσφορών ξεκίνησε στην Electronet B.K.Καζάνα! Το δικό μας κατάστημα έχει γενέθλια κι εμείς γιορτάζουμε μαζί του με μοναδικές ευκαιρίες για φθηνές αγορές και φυσικά πλούσια δώρα!

Κάθε μέρα, η Electronet B.K.Καζάνα χαρίζει σε ένα τυχερό από ένα μεγάλο δώρο όπως ένα πλυντήριο ή μια τηλεόραση!!!! Για 10 μέρες, προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών διατίθενται σε τόσο μεγάλες προσφορές που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτηση.

Συσκευές όλων των επώνυμων εταιριών διατίθενται σε προνομιακές τιμές που ισχύουν μόνο για αυτή την περίοδο δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις πιο συμφέρουσες αγορές. Ό,τι κι αν χρειαστείτε από τις «κλασικές» ηλεκτρικές συσκευές μέχρι τηλεοράσεις 4Κ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet, gadget, όλα διατίθενται σε απίστευτες τιμές που θα καλύψουν κάθε απαίτηση.

Και στον τομέα της θέρμανσης η Electronet B.K.Καζάνα πρωτοπορεί με λέβητες, σόμπες πέλετ και ξύλου, αντλίες θερμότητας, αφυγραντήρες. Συμμετέχει στο εξοικονομώ κατ’ οίκον με αντλίες θερμότητας, κλιματιστικά και ηλιακούς θερμοσίφωνες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και με άτοκες δόσεις που πληρώνονται στο κατάστημα και όχι στις τράπεζες.

Χρόνια τώρα το δικό μας κατάστημα αποτελεί την πρώτη επιλογή των καταναλωτών! Για το λόγο αυτό  ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι καταναλωτές για περισσότερα από 65 χρόνια τώρα φροντίζοντας για τα καλύτερα στην καλύτερη τιμή!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ