ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ενημερωθείτε για τη συνεργασία με χοιροτροφική μονάδα που παράγει πιστοποιημένο κρέας με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 και Ω6 λιπαρά
Και αυτήν την εβδομάδα στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο σας περιμένουν τιμές έκπληξη σε κρέατα και κρεατοσκευάσματα, με τη γνωστή επιχείρηση κρεάτων και σφαγείων να ακολουθεί στα καταστήματά της την πολιτική των προσφορών που την καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του κρεοπωλείου στον Τύρναβο. Και αυτήν την εβδομάδα θα βρείτε προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε δελεαστικές τιμές.
Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 02 Οκτώβρη είναι:

Μοσχαράκι ψαχνό 7,89€/κιλό.

Μοσχαράκι με κόκκαλο 4,99€/κιλό.

Κιμάς ανάμεικτος 5,49€/κιλό.

Πανσέτες χοιρινές 3,99€/κιλό.

Μπριζόλες κόντρα 3,99€/κιλό.

Μπριζολάκια χοιρινά μαριναρισμένα έτοιμα για σχάρα ή φούρνο 3, 69€/κιλό.

Κότσι χοιρινό 2, 99€/κιλό.

Κοτόπουλο μπούτι 2,29€/κιλό.

Γίδα 3, 99€/κιλό.

Λουκάνικο κοτόπουλο 3,99€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 3,99€/κιλό.

Λουκάνικο πρόβειο 4,99€/κιλό.

Μπριζόλες μόσχου 6,99€/κιλό .

Αρνί γάλακτος 7,90€/κιλό.

ΧΟΙΡΙΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Καρέλας έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με επιλεγμένη χοιροτροφικής μονάδα που εκτρέφει τα χοιρινά με ειδική διατροφή ώστε το κρέας να είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά. Αλλωστε διαθέτει και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που το αποδεικνύουν.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com