ΛΑΡΙΣΑ: ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας  (ΔΑΟ) Π.Ε. Λάρισας σε  συνέχεια της ενημέρωσης  για την πορεία πληρωμών του προγράμματος του Υπομέτρου 6.1  (Νέων Γεωργών)   σας αναφέρει τα εξής:

Είναι σε θέση να αποπληρώσει τους ήδη ενταγμένους νέους γεωργούς κατόπιν της  προσκόμισης του συνόλου των δικαιολογητικών εγγράφως αλλά και ηλεκτρονικά στην υπηρεσία μας.

Η ΔΑΟ ΠΕ Λάρισας ως αποκλειστική υπεύθυνη υπηρεσία για την ολοκλήρωση του έργου, θα πραγματοποιήσει τις πληρωμές ευθύς αμέσως μόλις παραχθούν στο σύνολό τους τα στοιχεία και δικαιολογητικά που απαιτούνται και προβλέπονται.

Η υποβολή και μόνο της αίτησης πληρωμής δεν σημαίνει απαραίτητα και την αποπληρωμή.

Σε όλα τα προγράμματα του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης η ΔΑΟ ΠΕ Λάρισας έχει ανταποκριθεί έγκαιρα και με συνέπεια. Η αποπληρωμή των Νέων Γεωργών θα πραγματοποιηθεί εντός των χρονικών ορίων τηρώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους συμβούλους-μελετητές για την αγαστή συνεργασία με τους πολίτες-αγρότες καθώς και μαζί μας, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο 10 και 11  ισόγειο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας στο τηλέφωνο 2413 511 134-137 και 125.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ