ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα πανθεσσαλική σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας

Παρουσία εκπροσώπων των Ομοσπονδιών τους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας η Πανθεσσαλική Σύσκεψη όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των Συνταξιουχικών Οργανώσεων που ανήκουν στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι εξελίξεις που αφορούν στο συνταξιοδοτικό-ασφαλιστικό, ενώ προγραμματίστηκαν δράσεις και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες που αφορούν στη διοργάνωση του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου που θα γίνει στην Αθήνα, στη Πλατεία Κλαυθμώνος, την Παρασκευή 8 Οκτώβρη, στις 11:30 το πρωί, το οποίο θα καταλήξει με πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Θ. Κουμαντζέλη, προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λάρισας, που απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση στάθηκε και στις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες στη ΔΕΘ.

«Τα προβλήματα είναι εδώ, ενώ οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ κινούνται για μια ακόμη φορά στην κατεύθυνση τάζω αλλά δε δίνω», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι συνταξιούχοι έχουν υποχρέωση να επιτεθούν ενάντια τις πολιτικές που εφαρμόζονται διεκδικώντας το δίκιο των αιτημάτων τους.

«Πειθαρχούμε στα πρωτόκολλα των γιατρών αλλά δεν κλείνουμε το στόμα, διεκδικούμε αυτά που μας πήραν», κατέληξε ο κ. Κουμαντζέλης, προαναγγέλλοντας κάθοδο των θεσσαλών συνταξιούχων στην πρωτεύουσα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ