ΛΑΡΙΣΑ: ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ο Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας ΟΚΑΝΑ, Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Καλομπάτσιος και η Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, κ. Ειρήνη Κουφάκη συναντήθηκαν με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, προκειμένου να συζητήσουν για το ακριβές πρωτόκολλο λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ και του Εργαστηρίου Ζωής, στις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω COVID-19.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ενημέρωσε τον Πρόεδρο και την Επιστημονική Υπεύθυνη για τους κανόνες λειτουργίας που πρέπει να τηρούνται, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ, ώστε το Κέντρο Πρόληψης και το Εργαστήρι Ζωής να λειτουργήσουν και την φετινή χρονιά, με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κέντρου Πρόληψης και του Εργαστηρίου Ζωής θα πραγματοποιηθούν και την φετινή χρονιά, ομάδες Γονέων, σεμινάρια Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδεύσεις στελεχών σε υλικά Πρόληψης, ραντεβού Συμβουλευτικής, καθώς και διάφορες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας, όπως Ημερίδα για την Ασφαλή χρήση του Διαδικτύου.

Όσον αφορά το Εργαστήρι Ζωής, όλα τα Τμήματα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δια ζώσης τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά και τους εφήβους, με τα εξής καλλιτεχνικά και όχι μόνο, αντικείμενα: – Θέατρο, Εικαστικά, Δημιουργική Γραφή, Παραμύθι, Φωτογραφία, Εθελοντισμό, Ιστορία – Πολιτισμό, Λογοτεχνία, Mix-Tape, Χορωδία (με μάσκα) .

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ, 2410 555 935, από τις 9:00 έως τις 14:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ