ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/10 ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

Ενημερωτικό σημείωμα για τη διαδικασία εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΔΕΕΠ Λάρισας

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος ότι στις 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης που υπάγονται στην Γραμματεία Οργανωτικού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του Κόμματος.

Ειδικότερα, θα διεξαχθεί διαδικασία εκλογής:
-Προέδρων των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (Δ.Ε.Ε.Π.).
-Μελών των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (Δ.Ε.Ε.Π.)
-Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.).
-Μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.).

-Συνέδρων.

Οι υποψηφιότητες για τα παραπάνω αξιώματα υποβάλλονται στην αρμόδια ΕΦ.Ε.Ε.Π. και στις ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. εγγράφως και επί αποδείξει, από την 10:00 της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι την 19:00 ώρα της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου 2021.

Δικαίωμα εκλέγειν για την εκλογή του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π., των μελών της Δ.Ε.Ε.Π., του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο.,  των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. και Συνέδρων έχουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, τα μέλη του Κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021, ύψους δώδεκα ευρώ (12,00 €).

Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2021, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 είτε ηλεκτρονικά είτε στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, είτε μέσω Τραπέζης, είτε στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας (Κουμουνδούρου 24, 1ος όροφος).

Επισημαίνεται επίσης,  ότι την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών φέρει η αρμόδια ΕΦ.Ε.Ε.Π., συμφώνως με την απόφαση ορισμού του Γραμματέα Οργανωτικού κ.Στυλιανού Κονταδάκη και οι κατά τόπους ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. , ορισθείσες από την ΕΦ.Ε.Ε.Π., υπό τις οδηγίες  της Κ.ΕΦ.Ε.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής στο έργο τους ,καθώς και σε όλους τους υποψηφίους των εσωκομματικών μας διαδικασιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ