ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΗ

Δείτε τί αναφέρει στη δήλωση υποψηφιότητας

Πρώτη κατέθεσε την υποψηφιότητά της η νυν Πρόεδρος ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΗ, χειρουργός οδοντίατρος, στην αρμόδια εφορευτική επιτροπή της Λάρισας για την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ., στις 24 Οκτωβρίου 2021, συνοδευόμενη από τις απαραίτητες υπογραφές στήριξης.

Μετά την κατάθεση  της υποψηφιότητάς της για Πρόεδρος στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας, η κ. Ζαχαρή δήλωσε τα εξής: «Τα τελευταία 3 χρόνια, είχα την τιμή να διατελέσω Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας κατόπιν της μαζικής ψήφου των μελών της Τοπικής μας Οργάνωσης.

Μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες, συγκροτήσαμε μια δυναμική ομάδα, η οποία όλο αυτό το  διάστημα και παρά τις αντιξοότητες, παρήγαγε αξιοσημείωτο έργο.

Η παρουσία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας την τελευταία τριετία σε πολιτικό και οργανωτικό επίπεδο ήταν συνεχής και πολύπλευρη και όλα αυτά στο ασφυκτικό περιβάλλον της πανδημίας του κορωνοϊού, που δεν μας επέτρεψε να αναπτύξουμε όλο το πλέγμα των δράσεών μας.

Η πίστη μου στις αρχές της Παράταξής μας που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η πεποίθησή μου για μια καλύτερη Ελλάδα που κάνει πράξη ο νυν Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω εκ νέου την προεδρία.

Θα συμπορευτούμε με άξιους συναγωνιστές, τόσο με έμπειρα όσο και με νέα στελέχη.

Στόχος μας μια οργάνωση ακόμη πιο ανοιχτή, ενωμένη, δυναμική, ισχυρή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ