ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή 8 Οκτωβρίου απηύθυναν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις Λάρισας, που το πρωί της Παρασκευής παραχώρησαν σχετική συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο.

«Σήμερα 1η του Οκτώβρη, Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, ανακοινώνουμε την κάθοδό μας στην Αθήνα διεκδικώντας για τις συντάξεις και την περίθαλψή μας, καθώς ο δρόμος του αγώνα αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να ζήσουμε με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες», τόνισαν οι συνταξιούχοι.

««Χωρίς του αγώνες των συνταξιούχων θα μιλούσαμε τώρα για 100 ευρώ λιγότερη σύνταξη», υπογράμμισε ο Θ. Κουμαντζέλης, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Λάρισας, ενώ  χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αστ. Τσούτσα, ο οποίος τόνισε πως «πρέπει επιτέλους να σταματήσει η σπέκουλα», ξεκαθαρίζοντας ότι «οι συνταξιούχοι δούλεψαν για την σύνταξή τους και τα παιδιά τους δουλεύουν για τη δική τους».

Η αναχώρηση με λεωφορεία από τη Λάρισα θα γίνει στις 6 το πρωί, από την οδό Τ. Τσιόγκα (στον χώρο της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης) και θα είναι δωρεάν, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η συμμετοχή αφορά μόνον σε εμβολιασμένους.

Το συλλαλητήριο θα γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.30 το πρωί και θα ακολουθήσει πορεία που θα καταλήξει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ