ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟΝ Γ.Σ ΛΕΟΝΤΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δηλώσεις του νέου τεχνικού διευθυντή στο paidis.com

Η Διοίκηση του Γυμναστικού Σωματείου Τυρνάβου Λέοντας με ανακοίνωσή της «και με γνώμονα την ανάπτυξη των Ακαδημιών του συλλόγου σε υψηλά επίπεδα» έκανε γνωστή τη συνεργασία της με τον καταξιωμένο στον χώρο του μπάσκετ Αχιλλέα Ζυγελόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή όλων των τμημάτων.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η Διοίκηση του Γυμναστικού Σωματείου Τυρνάβου Λέοντας, με γνώμονα την ανάπτυξη των Ακαδημιών του συλλόγου σε υψηλά επίπεδα, ανακοινώνει ότι καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή όλων των τμημάτων αναλαμβάνει ο καταξιωμένος στον χώρο Αχιλλέας Ζυγελόπουλος.

Ο ρόλος του έμπειρου και πετυχημένου coach θα είναι πολυσύνθετος, μιας και θα έχει την εποπτεία και στα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα «Αντρικό – Γυναικείο – Εφηβικό».

Στο περιθώριο των συζητήσεων, ο νέος τεχνικός διευθυντής εισηγήθηκε την πρόσληψη ενός ακόμη προπονητή για τα τμήματα των υποδομών.

Η διοίκηση έκανε δεκτό το αίτημα του και ανέθεσε στον Αχιλλέα Ζυγελόπουλο να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την εξεύρεση ενός προπονητή που να συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του συλλόγου.

Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα Αχιλλέα!!!”.

ΑΧ. ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος τεχνικός διευθυντής του σωματείου μίλησε στο paidis.com σημειώνοντας πως αναλαμβάνει σε μια δύσκολη συγκυρία θέτοντας στόχους για όλα τα τμήματα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση για την στήριξη που του παρείχε λόγω των ζητημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

«Αναλαμβάνω τεχνικός διευθυντής σε ένα νεοσύστατο σωματείο και σε μια δύσκολη συγκυρία και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ που μου έδωσαν διέξοδο ώστε να ασχοληθώ με το άθλημα που αγαπάω και με στήριξαν στο προσωπικό μου θέμα υγείας», ήταν οι πρώτες κουβέντες του κ. Ζυγελόπουλου, που θέτει στόχους για τα τμήματα της ομάδας.

«Το αντρικό τμήμα ξεκινά από τη Β’ ΕΣΚΑΘ σε έναν όμιλο με δυνατές ομάδες με στόχο να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να προσφέρουμε ποιοτικό μπάσκετ», σημειώνει, ενώ όπως αποκαλύπτει αφορμή για τη σύσταση γυναικείου τμήματος ήταν το… παράπονο της ανεψιάς του!

«Ο Τύρναβος αποτελεί “δεξαμενή” και εκτιμώ πως μπορεί να στηρίξει το τμήμα και να πάρει χαρές από μια ομάδα κράμα αθλητριών με εμπειρία και προσλαμβάνουσες από την Α2 σε συνδυασμό με την παρουσία νέων αθλητριών που θα δουλέψουν σοβαρά πάνω στο άθλημα», υποστηρίζει, καλώντας όλους να στηρίξουν και τις ακαδημίες, τονίζοντας μάλιστα πως τα παιδιά του Εφηβικού θα πλαισιώσουν και το αντρικό τμήμα της ομάδας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ