Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΛΙΝΑ ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ “GOLDEN BOY” ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

«Ολοένα και περισσότερες γυναίκες πλέον βρίσκονται στην εξουσία και στο ποδόσφαιρο. Όπως η αρχιτέκτονας της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόφσκαγια. Όπως η Λίνα Σουλούκου που κάτω από την προεδρία του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται στο τιμόνι του Ολυμπιακού».

Με αυτόν τον τρόπο η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» προλογίζει τη συνέντευξη την οποία απέσπασε από τη Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου. Με αφορμή το «Golden Boy», το βραβείο που δίνεται κάθε χρόνο στον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πέρσι το πήρε ο Χάαλαντ. Παλαιότερα το έχουν κατακτήσει ο Μέσι, ο Μπαπέ, ο Ντε Λιχτ, ο Πογκμπά, ο Ίσκο, ο Ρούνεϊ, ο Φάμπρεγκας.

Με αφορμή την επικείμενη «παράδοση» του βραβείου «Golden Boy», η Λίνα Σουλούκου μίλησε στην Tuttosport γενικά για την ενασχόλησή της με το ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό και τα όνειρα τα δικά της αλλά και της ομάδας του Πειραιά.

«Ο πατέρας μου ο Σωτήρης ήταν τερματοφύλακας ενώ εγώ πάντα έπαιζα βόλεϊ. Δυστυχώς, όταν ήμουν παιδί, το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν ήταν ακόμη τόσο διάσημο όσο τώρα. Αλλά ήμουν πάντα λάτρης του ποδοσφαίρου και υποστηρικτής του Ολυμπιακού», ανέφερε η Σουλούκου που ρωτήθηκε και για τους στόχους της ομάδας.

«Ποτέ δεν ξέρεις που μπορούμε να φτάσουμε, ο Μαρινάκης αγαπά τον Ολυμπιακό και δεν θα σταματήσει ποτέ να βελτιώνει τον σύλλογο. Δεν θέτουμε όρια. Το σύνθημά μας είναι «συνέχισε να ονειρεύεσαι».

«Έχω στο σπίτι μια φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτή της Γιουβέντους», συνεχίζει η Λίνα Σουλούκου. «Ο Αντρέα Ανιέλι την έδωσε στην κόρη μου φέτος, κι έτσι έγινε οπαδός της Γιουβέντους. Ενώ ο άλλος γιος μου είναι Ολυμπιακός, αλλά και οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα και οι δύο είναι παθιασμένοι με τον Κριστιάνο».

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος της «Tuttosport» επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός στην Ιταλία αναφέρεται ως «η Γιουβέντους της Ελλάδας». «Ναι, λίγο Γιουβέντους και λίγο Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός», ήταν η απάντησή της.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ «GOLDEN BOY»

https://www.to10.gr/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ