ΝΔ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΟΙ 6 ΣΤΙΣ 7 ΔΗΜΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΔΙΠΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΔΕΕΠ ΚΑΙ ΔΗΜΤΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Χωρίς καν να γίνουν στις 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές που προβλέπονται από τις εγκυκλίους του κόμματος οι 6 από τις 7 οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της ΝΔ στο νομό απέκτησαν πρόεδρο αφού υπήρξε μία υποψηφιότητα για τη θέση σε κάθε μία από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας μοναδική υποψήφια και άρα νέα πρόεδρος είναι η κ. Σοφία Ζαχαρή, στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς μοναδική υποψήφια και νέα πρόεδρος είναι η κ. Μαρία Ζεστούλη, στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας μοναδικός υποψήφιος και άρα νέος πρόεδρος ο κ. Γ. Γιαννούλας, στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Κιλελέρ ο κ. Δ. Τσιάρας, στο δήμο Τεμπών ο κ. Χρ. Κίτσιος και στο δήμο Τυρνάβου ο κ. Β. Μάικος. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω εκτός του κ. Μάικου είναι και σήμερα πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο.

Σε αντίθεση με τις 6 ΔΗΜ.Τ.Ο. στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων θα στηθούν κάλπες για την ανάδειξη προέδρου αφού τη θέση διεκδικούν οι Δ. Γιακοβής και Ι. Γούσιου.

ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ

Μάχη αναμένεται να γίνει και για την προεδρία της ΔΕΕΠ Λάρισας με τη θέση να διεκδικούν ο Ηλίας Σουφλιάς στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού και ισχυρού άνδρα της ΝΔ Γιώργου Σουφλιά και ο Ζήσης Γρηγορίου πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΛ και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις εκλογές του 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ