ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Δεν έχουν τέλος τα παράπονα που εκφράζουν κάτοικοι του Αμπελώνα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα αδέσποτα στην περιοχή και την αδυναμία του δήμου που είναι ο καθ’ ύλη αρμόδιος να δώσει λύση στο πρόβλημα είτε μέσω υιοθεσιών είτε φροντίζοντας για την ευζωία τους, τη σίτισή τους, τη στείρωση και τον εμβολιασμό τους.

Χθες στο paidis.com έφτασαν διαμαρτυρίες για την ύπαρξη αδέσποτων εντός του νεκροταφείου του Αμπελώνα αλλά και στους δρόμους γύρω από το Γυμνάσιο και το Λύκειο όπου όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες τα ζώα έχουν δημιουργήσει αγέλες και κινούνται χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν πειράξει κάποιο άτομο.

Οι διαμαρτυρόμενοι που επισημαίνουν ότι δεν φταίνε τα άμοιρα τα τετράποδα, καλούν τη δημοτική αρχή να βρει άμεσα λύση και επισημαίνουν ότι θα πρέπει να δράσουν οι υπεύθυνοι πριν υπάρξει κάποια επίθεση σε ανθρώπους.

Αλήθεια γιατί ο δήμος σε συνεργασία με τις φιλοζωικές δεν φροντίζουν ώστε να γίνουν σεμινάρια στα σχολεία, γιατί δεν προωθούν προγράμματα υιοθεσίας από σχολεία, φορείς, συλλόγους, οικογένειες και γιατί δεν φροντίζουν ώστε αυτά τα ζώα να μην τριγυρίζουν σε χώρους όπως τα νεκροταφεία όπου μπορούν να προκαλέσουν και ζημιές;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ