ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4 – 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ενημερωθείτε για τη συνεργασία με χοιροτροφική μονάδα που παράγει πιστοποιημένο κρέας με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 και Ω6 λιπαρά

Το κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο συνεχίζει τις προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων. Και αυτήν τη 2η εβδομάδα του Οκτωβρίου θα βρείτε κρέατα σε δελεαστικές τιμές, αφού το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων συνεχίζει στους γνώριμους ρυθμούς, οι οποίοι το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, ακολουθώντας την πολιτική των μεγάλων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.
Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 04 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 09 Οκτωβρίου είναι:

Παϊδάκια ζυγούρι ή πρόβατο 4,99€/, κιλό.

Μπούτι – μπροστινό ζυγούρι ή πρόβειο 4,99€/κιλό.

Μοσχαράκι ψαχνό 7,89€/κιλό.

Κιμάς ανάμεικτος 5,49€/κιλό.

Χοιρινές μπριζόλες κόντρα 3,79€/κιλό.

Κότσι χοιρινό 2.99€/κιλό.

Μπριζολάκια μαριναρισμένα 3,49€/κιλό.

Γίδα 3, 99€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 3,99€/κιλό.

Κοτόπουλο λουκάνικο 2,99€.

Αυτή την εβδομάδα τα πρόβατα και οι γίδες είναι από χωριά των Γρεβενών, τα μοσχαράκια μας είναι από λίμνη Πλαστήρα Καρδίτσας και τα χοιρινά μας, ειδικής εκτροφής, πλούσια σε Ω3 από την χοιροτροφική μονάδα Μπουχλαριώτη στη Λάρισα.

ΧΟΙΡΙΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Καρέλας έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με επιλεγμένη χοιροτροφικής μονάδα που εκτρέφει τα χοιρινά με ειδική διατροφή ώστε το κρέας να είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά. Αλλωστε διαθέτει και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που το αποδεικνύουν.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop