ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Κοινό μέτωπο καταστηματαρχών, καλλιτεχνών και ντι-τζέις καταγράφεται στη Λάρισα με αφορμή την εφαρμογή τοπικού λοκντάουν, καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι στην εστίαση βρίσκονται πλέον «στα κάγκελα» κάνοντας ανοιχτά λόγο για στοχοποίησή τους παρά την ευλαβική τήρηση των μέτρων  από πλευράς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com εντός της ημέρας αναμένεται συνάντηση εκπροσώπων τους με στόχο την πραγματοποίηση κοινής δράσης διαμαρτυρίας ενάντια στο μέτρο της απαγόρευσης της μουσικής, ενώ κινητικότητα για το ίδιο θέμα καταγράφεται και σε άλλες πόλεις της χώρας, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της Θεσσαλονίκης, όπου ντι-τζέις «κρέμασαν» τα ακουστικά τους.

«”Ματώσαμε” όλο αυτό το διάστημα για την τήρηση των μέτρων και μέσα σε λίγα 24ωρα είδαμε τη μουσική να μπαίνει για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο και τους τζίρους μας να κατακρημνίζονται μέχρι και 70%», ανέφερε στη σελίδα καταστηματάρχης, δηλώνοντας μάλιστα εξοργισμένος με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη στη δημόσια τηλεόραση, σχετικά με την πραγματοποίηση παρελάσεων με τη συμμετοχή εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

«Ο αγώνας μας θα πρέπει να είναι κοινός, καθώς η διγλωσσία επιστημόνων-κυβέρνησης από τη μια και το πολύμηνο κλείσιμο που προηγήθηκε οδηγούν μαθηματικά σε χιλιάδες “λουκέτα” μέσα στον χειμώνα», κατέληξε ο συνομιλητής μας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ