ΝΕΚΡΟΣ 39ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Νεκρός είναι ο άνδρας τον οποίο άγνωστος πυροβόλησε σε ενέδρα θανάτου το βράδυ της Κυριακής, σε καφετέρια επί της οδού Λιοσίων 104 κοντά στην Πλατεία Αττικής και τον Άγιο Παντελέημονα. Το θύμα, ο οποίος πρόκειται για 39χρονο, αλβανικής καταγωγής, δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες με εννιάρι πιστόλι με τη μία εξ’ αυτών να βρίσκει στόχο στο κεφάλι του.

To χρονικό της ενέδρας θανάτου
Αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν άνδρα, έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας.

Άγνωστος δράστης έφτασε σε καφετέρια επί της οδού Λιοσίων 104 κοντά στην Πλατεία Αττικής και τον Άγιο Παντελέημονα και τότε πυροβόλησε εναντίον του θύματος τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Επικράτησε πανικός, άμεσα στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τις Αρχές να αναζητούν για στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών για τον εντοπισμό των οποίων έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό.

Το θύμα είναι 39χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ελληνική αστυνομία ενώ φαίνεται ότι επρόκειτο για ενέδρα.

Την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ελληνικής αστυνομίας.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της αστυνομίας για το αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό σημειώθηκε χθες βράδυ, στον Άγιο Παντελεήμονα. Το θύμα, που είναι 39χρονος άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας, τραυματίστηκε θανάσιμα από τέσσερις πυροβολισμούς στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, με 9αρι πιστόλι ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο καφετέριας, στην οδό Λιοσίων.
Η εκτέλεση του 39χρονου έγινε σε ώρα αιχμής την ώρα που πολλοί άνθρωποι βρίσκονταν στη γύρω περιοχή. Ο άνδρας εταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Toyota Yaris και διέφυγαν.

Μετά το περιστατικό στην περιοχή έσπευσε δύναμη ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ, υπό το φόβο έντασης λόγω του μεγάλου εκνευρισμού φίλων και συγγενών του, ενώ ήρθαν και δυνάμεις των ΜΑΤ χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν.
Κατά τις πληροφορίες ο 39χρονος ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού και παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών

Από τον τόπο του εγκλήματος περισυλλέχθηκαν κάλυκες και οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος τα οποία εξετάζονται από τις αρχές ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις καθώς την ώρα της δολοφονίας υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στο σημείο.

ethnos.gr – ertnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ