ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ PARTY ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ – PARTY ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ!

Μας το ζητήσατε και συνεχίζουμε το party γενεθλίων για λίγες μέρες ακόμη! Έτσι, πλέον όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές και τις εορταστικές τιμές της Electronet B.K.Καζάνα!

Όλη την εβδομάδα των γενεθλίων η προσέλευση του κόσμου ήταν χωρίς προηγούμενο! Επειδή όμως οι ανάγκες μας δεν σταματούν ποτέ, η Electronet B.K.Καζάνα, συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών σε τόσο μεγάλες προσφορές και προνομιακές τιμές που ισχύουν μόνο για αυτή την περίοδο!

Ό,τι κι αν χρειαστείτε από τις «κλασικές» ηλεκτρικές συσκευές μέχρι τηλεοράσεις 4Κ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet, gadget, όλα διατίθενται σε απίστευτες τιμές που θα καλύψουν κάθε απαίτηση.

Και στον τομέα της θέρμανσης η Electronet B.K.Καζάνα πρωτοπορεί με λέβητες, σόμπες πέλετ και ξύλου, αντλίες θερμότητας, αφυγραντήρες. Συμμετέχει στο εξοικονομώ κατ’ οίκον με αντλίες θερμότητας, κλιματιστικά και ηλιακούς θερμοσίφωνες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και με άτοκες δόσεις που πληρώνονται στο κατάστημα και όχι στις τράπεζες.

Χρόνια τώρα το δικό μας κατάστημα αποτελεί την πρώτη επιλογή των καταναλωτών! Για το λόγο αυτό  ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι καταναλωτές για περισσότερα από 65 χρόνια τώρα φροντίζοντας για τα καλύτερα στην καλύτερη τιμή!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ