ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΙΓΑΝΗ

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο των αδέσποτων ζώων που κινούνται στην Κάτω Αιγάνη, έρμαια στα αρρωστημένα ένστικτα ασυνείδητων που συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή, καθώς ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να προστεθεί στον κατάλογο, μετά τους πυροβολισμούς και τις σοβαρές κακοποιήσεις που καταγράφηκαν στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε ένα πανέμορφο γατάκι, που εντοπίστηκε με σοβαρά προβλήματα (πιθανώς κατάγματα) στα δύο μπροστινά του πόδια, ενώ έφερε εμφανές τραύμα και πάνω από το ένα μάτι του.

Το περιστατικό ανέλαβε ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος», ενώ μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου του Δ. Τσιόναρου το ζώο μεταφέρθηκε στη Λάρισα και νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την κατάστασή του να αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Ο «Ελεύθερος» απευθύνει για πολλοστή φορά έκκληση «να ανοίξουν τα στόματα» για τον ασυνείδητο δράστη που δρα στη μικρή κοινότητα, ενώ παραμένει άξιο απορίας πως σε κανένα και από τα προηγούμενα περιστατικά ουδείς είδε ούτε και άκουσε το παραμικρό!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ