ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΜΑΝΗ

Σε αυτοκτονία αποδίδεται σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη, του ποδοσφαιριστή που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης. Ο 31χρονος άνδρας βρέθηκε δεμένος στον λαιμό με tireup, με την ιατροδικαστική εξέταση να μιλά, από την πρώτη στιγμή, για ασφυκτικό θάνατο από πνιγμό.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, που επικαλέστηκε το ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Μάλιστα, ο 31χρονος αναζητούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας από την φίλη του.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

«Ήταν πολύ στεναχωρημένος, είχε απλανές βλέμμα»

«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό», ανέφερε ο φίλος του ποδοσφαιριστή και εργοδότης της συντρόφου του, Σταύρος Ραλλάκης στο thesstoday.

Ο άνδρας εξήγησε, παράλληλα, πως το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, «τον είχε “πάρει” πολύ από “κάτω”».

«Ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ