ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης η ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας επιβλήθηκε δύσκολα στη Ρόδο του τοπικού Διαγόρα επικρατώντας με σκορ 1-2, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση.

Καλύτεροι οι «βυσσινί» έκαναν φάσεις με κύριους εκφραστές τους Νικολιά και Κολομπίνο, ενώ βρήκαν τελικά δίχτυα στο 40’, όταν ο Μαυριάς με μακρινό σουτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε για το 0-1, ωστόσο οι Ροδίτες ανέκαμψαν και βρήκαν απάντηση με το Ραφίνια, που ισοφάρισε στο 78’ σε 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε, με το ματς να οδηγείται σε παράταση και στο 97’ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι για παράβαση εντός περιοχής και ο Γιάκος δεν αστόχησε από τα 11 βήματα γράφοντας το 1-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με την ΑΕΛ να πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ (82′ Σάιμπερτ), Σινγκ (57′ Ραφίνια), Γιώργου, Ρουγκάλας, Λαμπίρης (67′ Καβαλιέρι), Μουμίν, Πίσπας (57′ Ντος Σάντος), Ζούνης (65′ Τσιαντούλας), Τάτσης (109′ Παραστατίδης), Κουϊρουκίδης.

ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός (88′ Συμελίδης), Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου Κ. (107′ Θεολόγου), Κολομπίνο, Νικολιάς (74′ Γιάκος), Όγκμποε (74′ Κούστα), Μαυριάς (74’ Πατράλης), Γλυνός (60′ Παπαγεωργίου Θ.).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: DIAGORAS MIA ZWH

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ