ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Ο τομέας Αγροτικού της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Χρήστο Καπετάνο και τους συντονιστές Δημήτρη Λεωνιδάκη και Μίλτο Μπασδάνη, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε χωράφια βαμβακοκαλλιεργητών σε Λάρισα και Κιλελέρ, όπου έχει ήδη ξεκινήσει η συγκομιδή του βαμβακιού και συζήτησαν επιτόπου με τους αγρότες για την προοπτική της καλλιέργειας.

Μετά τις συναντήσεις αυτές ο κ. Καπετάνος δήλωσε:

«Ο πρωτογενής τομέας στην πατρίδα μας και ειδικά η καλλιέργεια του βαμβακιού αποτελούν την καρδιά της Ελληνικής οικονομίας. Επισκέφτηκα μαζί με τον τομέα Αγροτικού της ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ(Δ.Λεωνιδάκης, Μ.Μπασδάνης), παραγωγούς σε χωριά των δήμων Λαρισαίων και Κιλελέρ που τώρα ξεκίνησαν να μαζεύουν το βαμβάκι από τα χωράφια τους.

Διαπιστώσεις: Πολύ καλή η φετινή τιμή του βαμβακιού. Πολλά όμως και τα έξοδα του προϊόντος.

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως τους αγρότες και τους βαμβακοκαλλιεργητές και έχουμε ήδη ξεκινήσει ως Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας σε συνεργασία με την Γραμματέα Αγροτικού της ΝΔ Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου μια προσπάθεια βελτίωσης των όρων καλλιέργειας του πολύ σημαντικού αυτού προϊόντος, που ευελπιστούμε σύντομα να αποδώσει καρπούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ