ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΤΕΝΙΣΤΑ ΡΑΦΑΗΛ ΠΑΤΡΩΝΙΔΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Διαρκής υποστηρικτής της τιτάνιας προσπάθειας που καταβάλει ο Λαρισαίος παραπληγικός τενίστας Ραφαήλ Πατρωνίδης, είναι ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Βασίλης Κόκκαλης.
Θαυμάζοντας το μεγαλείο ψυχής του Ραφαήλ, ο κ. Κόκκαλης ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα της οικογένειας του, προκειμένου να συνεχίζει να αγωνίζεται γι’ αυτό που αγαπά, το τένις.

Επόμενος στόχος του Ραφαήλ, όπως ενημέρωσε τον Λαρισαίο πολιτικό στη συνάντηση και τη ζεστή κουβέντα που είχαν, είναι το τουρνουά στο Civitavecchia της Ρώμης.
«Ο Ραφαήλ είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι μπορεί να πετύχει ένας άνθρωπος με τη δύναμη της ψυχής του. Ένα εσωτερικό σθένος που τον βοηθά υπερβαίνει κάθε δυσκολία και που τον έχει καταξιώσει στο διεθνές τενιστικό στερέωμα. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω, είναι να συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό του με κάθε τρόπο, για να αγγίξει όλα του τα όνειρα.

Μπορεί η ζωή να μην έδωσε τα πάντα απλόχερα στο Ραφαήλ, είμαι όμως βέβαιος πως είναι από τους ελάχιστους εκείνους ανθρώπους, που μπορούν να πετύχουν ακολουθώντας το δύσκολο δρόμο. Καλή επιτυχία στην Ιταλία!» δήλωσε ο κ. Κόκκαλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ