ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ Ή ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μέχρι 15 Οκτωβρίου η προθεσμία για διακανονισμό σε έως και 100 δόσεις – Διακοπή υδροδότησης ή και βεβαίωση οφειλών στη ΔΟΥ για όσους δεν ανταποκριθούν

Μια τελευταία ευκαιρία προς τους καταναλωτές να διακανονίσουν τις οφειλές τους προς την επιχείρηση έως και σε 100 δόσεις δίνει η ΔΕΥΑ Τυρνάβου, σε εφαρμογή απόφασης του Δ.Σ. και καλεί κάθε καταναλωτή – οφειλέτη της επιχείρησης όπως μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2021 προσέλθει και εξοφλήσει ή διακανονίσει την οφειλή του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com το συνολικό ύψος των οφειλών των καταναλωτών προς την επιχείρηση ανέρχεται στα 2,5 εκ. € περίπου γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα και τη λειτουργικότητα της επιχείρησης τώρα μάλιστα που το κόστος λειτουργίας ειδικά λόγω των υψηλών τιμών του ρεύματος είναι σε δυσθεώρητα ύψη.

Βάσει της απόφαση του δ.σ. της ΔΕΥΑ Τυρνάβου οι οφειλέτες έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν εφάπαξ την οφειλή τους ή να προχωρήσουν σε διακανονισμό σε έως και 100 δόσεις με ελάχιστο ποσό της κάθε δόσης τα 20 €.

Οπως ξεκαθαρίζουν από την επιχείρηση αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία αφού δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση για υπαγωγή στη ρύθμιση και σε όσους δεν ανταποκριθούν η ΔΕΥΑΤ, χωρίς άλλη ειδοποίηση, θα είναι αναγκασμένη να προχωρήσει στην εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης, με διακοπή υδροδότησης ή με βεβαίωση των χρεών στη ΔΟΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ