ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ «ERASMUS DAY 2021» ΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, το 2ο Νηπιαγωγείο Ελασσόννας συμμετέχει για πρώτη φορά στον εορτασμό της ‘erasmus day 2021’. Στο πλαίσιο του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες που θα αφορούν τη διάδοση των αποτελεσμάτων από τη συμμετοχή του σχολείου στο πρόγραμμα Erasmus+ KA1” με τίτλο “Teach educate,act,motivate” υπό το συντονισμό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Καλούνται εκπαιδευτικοί όλων των Βαθμίδων της περιοχής Ελασσόνας ,η τοπική κοινωνία, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων,οι γονείς των μαθητών να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις με βάση το παρακάτω πρόγραμμα:

Ώρες παρουσιάσεων
13:45-14:30 (για εκπαιδευτικούς)
14:30-15:15 (για γονείς 1ου τμήματος και τοπική κοινωνία)
15:15-16:00( για γονείς 2ου τμήματος και τοπική κοινωνία)

Ομιλήτριες και υπεύθυνες της εκδήλωσης είναι:
η κ. Παπαδοπούλου Ευαγγελία, Προϊσταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας, και η κ. Κουβέλα Σταυρούλα, Νηπιαγωγός, η οποία εκπροσώπησε στο πρόγραμμα το Νηπιαγωγείο Καρυάς.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, παρουσιάζοντας τα έργα μας και τον αντίκτυπό τους .
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του 2ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.
Η εκδήλωση έχει δημοσιευτεί στην επίσημη Ευρωπαϊκή ιστοσελίδα: https://www.erasmusdays.eu/event/isupport-erasmus-days-withteacheducateactmotivate/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ