ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΦΕΕΛ: ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ (ΦΩΤΟ)

Απαράδεκτο σκηνικό στήθηκε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου έξω από τη ΔΟΥ Λάρισας όπου και λάμβανε χώρα σεμινάριο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού  Λάρισας (ΕΦΕΕΛ) με θέμα: “Πλατφόρμα «myDATA»/Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε.”, καθώς από κακή εκτίμηση των διοργανωτών δεκάδες ενδιαφερόμενοι παρέμειναν για πάνω από μία ώρα στη βροχή, αφού δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν για την αποφυγή συνωστισμού.

Το μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και οι συμμετοχές ανθρώπων που μετακινήθηκαν και από άλλες περιοχές του νομού (Ελασσόνα, Φάρσαλα κλπ.) προφανώς και δεν υπολογίστηκαν από την ΕΦΕΕΛ, με αποτέλεσμα ο πρόεδρός της «να σηκώσει τα χέρια» μπρος στην κοσμοσυρροή, ενημερώνοντας πως δεκάδες θα έπρεπε να αποχωρήσουν.

Τα προσχήματα έσωσε τελικά ο εισηγητής του σεμιναρίου, Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος, πτυχιούχος Ο.Π.Α. (ΑΣΟΕΕ)  με ειδικότητα στην ελεγκτική, Φορολογία και Εμπορικό Δίκαιο – Ορκωτός ελεγκτής λογιστής, που ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο ενημέρωσε πως θα συνεχίσει χωρίς διάλλειμα και ολοκληρώνοντας το σεμινάριο (9.30-13.30) θα επαναλάβει τη διαδικασία για όσους βρέθηκαν εκτός.

«Την ώρα που αποχωρούσαμε εκνευρισμένοι μετά από μία και πλέον ώρα αναμονής στη βροχή έφταναν χαλαροί και με “κρατημένες” θέσεις ορισμένοι που μάλλον αντιμετωπίστηκαν διαφορετικά από τους διοργανωτές», περιγράφει στο paidis.com Λαρισαία λογίστρια, σημειώνοντας πως με μια απλή ανακοίνωση η ΕΦΕΕΛ θα μπορούσε να ενημερώσει για περιορισμένη συμμετοχή λόγω και του κορωνοϊού και να γλυτώσει τόσος κόσμος τα νεύρα, την ταλαιπωρία αλλά και τα έξοδα μετακίνησης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ