ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Σφοδρή κακοκαιρία συνεχίζει να «χτυπά» τα παράλια αλλά και τα ορεινά του δήμου Αγιάς, ενώ κατεβασμένα ρέματα καθιστούν αδύνατη την μετακίνηση στον παραλιακό οδικό άξονα, όπου επιχειρούν συνεχώς μηχανήματα του δήμου και την Περιφέρειας.

Θάλασσα και στεριά σε πολλά σημεία έχουν γίνει ένα, ενώ φερτά υλικά έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, την ώρα που στα ορεινά και στον δρόμο προς Πολυδένδρι σημειώθηκαν κατολισθήσεις και καλλιέργειες έχουν υποστεί ζημιές από τη θεομηνία.

Βελίκα-Παλιουριά-Κουτσουπιά έχουν αποκλειστεί καθώς οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι, με περιπολικά της αστυνομίας να κινούνται κατά μήκος του παραλιακού δρόμου «επισημαίνοντας» με κόκκινες κορδέλες τα επικίνδυνα σημεία, όπου και απαγορεύεται η διέλευση, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η ανάρτηση του δημάρχου Αγιάς Αντ. Γκουντάρα, που καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και την κίνηση στον παραλιακό δρόμο, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

«ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις στα παραλία του Δήμου Αγιάς. Σας παρακαλώ θερμά μην Κινήστε στον παραλιακό δρόμο. Εάν είναι μεγάλη ανάγκη επικοινωνήστε μαζί μας. Χρησιμοποιήστε τον παράλληλο με τον παραλιακό δρόμο και τις γέφυρες ….. Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, ενώ με την πρόγνωση να αναφέρει νέο κύμα κακοκαιρίας στην περιοχή η νύχτα προβλέπεται δύσκολη για τα παράλια.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ