ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ «ΝΙΚΗ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Αμπελώνα “Νίκη” καλεί τα τακτικά μέλη του σε Γενική Συνέλευση στις 17 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελώνα με ώρα έναρξης 12.00, για τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11.00 πμ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελώνα.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα ακόλουθα :

Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Παρουσίαση υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου – Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 20 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 18.00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα χωρίς άλλη πρόσκληση.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα πιο πάνω όργανα παρακαλούνται όπως το γνωρίσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, το αργότερο μέχρι το Σάββατο 16-10-2021 και ώρα 18.00 μμ, με την προϋπόθεση της ταμειακής ενημερότητας.

Σημειώνεται ότι οι  αρχαιρεσίες διεξάγονται ενώπιον 3μελούς εφορευτικής επιτροπής, της οποίας προεδρεύει υποχρεωτικά Δικηγόρος. Η ανάδειξη του Δ.Σ. γίνεται με ενιαία ψηφοδέλτια υποψηφίων προέδρων και συμβούλων, ενώ της Ε.Ε. με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, με μυστική ψηφοφορία.

Δικαίωμα συμμετοχής, να εκλέγουν και να εκλέγονται στα όργανα του ομίλου, (σύμφωνα με το αρθ.4 παρ.4 του καταστατικού),  έχουν τα ιδρυτικά μέλη και όσοι έχουν συμπληρώσει ένα (1) έτος από την εγγραφή τους.

Τα μέλη να έχουν μαζί τους κάποιο στοιχείο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο). Επίσης, να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την covid 19 (μάσκα, αποστάσεις, κλπ).

Για περισσσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το Σωματείο, είτε τηλεφωνικώς (6941 590442), είτε ηλεκτρονικώς (aoa.niki21@gmail.com).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ