ΛΑΡΙΣΑ: ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ 45ΧΡΟΝΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Λάρισας η είδηση του θανάτου της 45χρονης νηπιαγωγού του ειδικού σχολείου στη Γιάννουλη, Παρασκευής Παπανικολάου, η οποία το τελευταίο διάστημα έδινε στο νοσοκομείο τη μάχη με τον κορωνοϊό χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Για την απώλειά της που βύθισε στο πένθος την εκπαιδευτική κοινότητα εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση η διευθύντρια α/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας Αικ. Καραγιώργου στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας θρηνεί την πρόωρη απώλεια της εκπαιδευτικού Παρασκευής Παπανικολάου. Η θλίψη όλων είναι μεγάλη, καθώς επρόκειτο για μία εξαίρετη συνάδελφο, η οποία πραγματοποιούσε το εκπαιδευτικό της έργο με ζήλο ακολουθώντας τις σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές.  Η ακεραιότητα του χαρακτήρα της και το ήθος της θα κοσμούν τη μνήμη της. Η  απώλεια της δημιουργεί έναν δυσαναπλήρωτο κενό στους μαθητές της, στους γονείς τους, στους συναδέλφους της. Επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου και επιπρόσθετα να συλλυπηθώ εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας τους οικείους της εκλιπούσης συναδέλφου και να απευθύνω έναν τελευταίο χαιρετισμό στην αγαπητή συνάδελφο: «Καλό Παράδεισο. Θα κρατάμε ζωντανή την ανάμνησή σου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ