Τ. ΤΣΙΑΠΛΕΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ” ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση – καταγγελία του περιφερειακού συμβούλου Θεσσαλίας, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και στελέχους του ΚΚΕ

Σήμερα 13/10/2021, έλαβα στο email, από το γραφείο του δημάρχου Λαρισαίων πρόσκληση για τον Εορτασμό Απελευθέρωσης της Λάρισας από την Γερμανική κατοχή, την 23η Οκτωβρίου 1944, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στο Ηρώο της πόλης στο Λόφο του Φρουρίου.

Αυτή η πρόσκληση, διαπίστωσα από τον πίνακα των αποδεκτών, ότι εστάλη και στην εκπρόσωπο της «Ελληνικής Αυγής», που υποστηρίχθηκε ανοιχτά, στις εκλογές του 2019, από την ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, καταγγέλλω την απαράδεκτη ενέργειά σας να προσκαλέσετε στην εκδήλωση για την απελευθέρωση της Λάρισας από τη ναζιστική κατοχή, και την εκπρόσωπο της ναζιστικής «Ελληνικής Αυγής», που στηρίχθηκε από την καταδικασμένη πλέον ως εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή.

Αποδεικνύεται ότι η αντίθεση της Δημοτικής Αρχής Λαρισαίων, προς την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα παρακλάδια της που δημιουργήθηκαν για να στεγάσουν τα ορφανά της, είναι λόγια χωρίς αντίκρισμα, από τη στιγμή που τους καλείτε σε εκδηλώσεις σας και μάλιστα στην εκδήλωση για την απελευθέρωση από τον ναζιστικό ζυγό!

Δηλώνω ότι δεν πρόκειται να παραστώ στην εν’ λόγω εκδήλωση σας και να νομιμοποιήσω την απαράδεκτη ενέργεια σας και πιθανή παρουσία των εκπροσώπων των φασιστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ