Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚ. ΜΠΑΣΔΕΚΗ

Η ανανέωση αλλά και η διεύρυνση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου της νυν προέδρου και εκ νέου υποψηφίας προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Νικολέττας Μπασδέκη η οποία παρουσίασε τους 14 υποψήφιους για το δ.σ. του συλλόγου.

Κάνοντας μία πρώτη ανάλυση της ανθρωπογεωγραφίας του ψηφοδελτίου διαπιστώνει εύκολα κανείς ότι στους 14 μόνο οι 5 ήταν υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές του 2017 με το ψηφοδέλτιο της προέδρου και είναι οι κ.κ.: Ανδριτσόπουλος Ανδρέας, Βελησσαρίου Κων/νος, Γιαννούλας Φώτης, Γκάγκα Φαίδρα και Ραχαβέλιας Μιχαήλ. Από εκεί και πέρα συμμετέχει ο υποψήφιος πρόεδρος στις προηγούμενες εκλογές κ. Καλογεράς Στυλιανός και 3 υποψήφιοι που ήταν μαζί του οι κ.κ. Διανελλάκης Ευάγγελος, Ζουλούμη Μαρία και Μπαλατσούκας Δημήτριος, ο ανεξάρτητος στις προηγούμενες εκλογές Κολοκυθόπουλος Νίκος, ενώ συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο και οι πρωτοεμφανιζόμενοι κ.κ. Σαμαράς Αθανάσιος γιος του πρώην προέδρου του Δ.Σ.Λ. Φίλιππου Σαμαρά και Παπαευθυμίου Χρυσούλα κόρη του αείμνηστου δικηγόρου και προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ Δημ. Παπαευθυμίου, αλλά και οι επίσης πρωτοεμφανιζόμενοι σε εκλογικές διαδικασίες Μήλιου Ευρυδίκη και Τσικαρδώνης Ευάγγελος.

Από τους 14 του ψηφοδελτίου οι 5 είναι και νυν μέλη του δ.σ. του συλλόγου. Πρόκειται για τους κ.κ. Ανδριτσόπουλο, Βελησσαρτίου Γκάγκα, Διανελάκη και Κολοκυθόπουλο.

Αναφερόμενη στην 14αδα των υποψηφίων η κ. Μπασδέκη έγραψε στη σελίδα της στο fb:

“Όλοι μαζί με τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους προβληματισμούς , παλιοί και νέοι συνάδελφοι θα δώσουμε τον αγώνα για το μάχιμο δικηγόρο, για την αναβάθμιση του θεσμικού μας ρόλου, την επίλυση των προβλημάτων μας και την ανάκτηση του κύρους του λειτουργήματός μας.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ