ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ 1ο ΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ανακοίνωση του σχολείου

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε πριν από λίγες μέρες τις νέες μαθήτριες και τους νέους μαθητές του 1ου ΣΔΕ. Οι δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία συνεχίζονται και γι’ αυτό δεν ήταν δυνατό να κάνουμε την τελετή υποδοχής σε κλειστό χώρο όπως άλλοτε συνηθίζαμε.

Ωστόσο, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μια χαμογελαστή, θερμή και αισιόδοξη συνάντηση παλιών και νέων εκπαιδευομένων οι οποίοι σχημάτισαν μικρούς κύκλους “γνωριμίας και επαφής” στον προαύλειο χώρο του σχολείου. Σε κάθε κύκλο υπήρχαν κάποια άδεια καθίσματα στα οποία οι “παλαιοί” προσκαλούσαν τους νέους, τους έδιναν το μαθητικό φάκελο, καθώς και μια ωραία κάρτα επάνω στην οποία είχαν γραφεί (από τους “παλιούς”) ευχές γεμάτες νόημα και αγάπη.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ τους με θέμα τη λειτουργία του ΣΔΕ. Έτσι, οι καινούριοι έμαθαν ακόμη περισσότερα πράγματα για το σκοπό και τον τρόπο λειτουργίας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας, όπως και σε όλους τους μαθητές της Ελλάδας, παιδιά και ενηλίκους, καλή σχολική χρονιά και καλή επιτυχία στις σπουδές τους. Και στους συναδέλφους μας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές για ποιοτικό εκπαιδευτικό έργο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ