ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συνελήφθη χθες για 3 απόπειρες κλοπής, ενώ προχθές έκλεψε αντικείμενα από βιοτεχνία στον Τύρναβο

Στη Λάρισα φαίνεται ότι επεκτείνει πλέον την εγκληματική του δράση ο γνωστός ανήλικος του Τυρνάβου που έχει κυριολεκτικά ρημάξει την περιοχή κλέβοντας σπίτια, βιοτεχνίες, αυτοκίνητα. Χθες το μεσημέρι ο συγκεκριμένος ανήλικος συνελήφθη, στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας ημεδαπός, για -3- απόπειρες κλοπής που διέπραξε χθες το μεσημέρι στην πόλη.

Ειδικότερα, ο δράστης μετέβη σε δημοτικό χώρο στάθμευσης, περιμετρικά του κέντρου της πόλης, όπου αποπειράθηκε να αφαιρέσει Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ, όπως προέκυψε, διέρρηξε ακόμη -2- οχήματα, θραύοντας τα τζάμια τους, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει από το εσωτερικό τους χρηματικό ποσό ή αντικείμενα.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, ο δράστης, προχθές (13-10-2021) το απόγευμα, διέρρηξε βιοτεχνία σε περιοχή του Τυρνάβου και αφαίρεσε από το εσωτερικό έναν επιδαπέδιο ανεμιστήρα, μία μπαταρία φορτωτή και ένα καρότσι μεταφοράς. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com