Γ. ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ Κ.Υ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Ιωάννης Καριπίδης επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και είχε συνάντηση με την Διευθύντρια του Κ.Υ. Ελασσόνας  κ. Τριανταφυλλιά Καφφέ  και  εργαζόμενους από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επισημάνθηκε ο σημαντικός ρόλος του Κ.Υ. Ελασσόνας για την υγεία των συμπολιτών μας, η συμμετοχή του στο πρόγραμμα εμβολιασμών κατά του Covid-19 και η ανάγκη να λειτουργούν επαρκώς και εξοπλισμένα όλα τα τμήματά του.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Καριπίδης δήλωσε: «Προβληματιστήκαμε όλοι με την μη λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου, λόγω συνταξιοδότησης του ακτινολόγου γιατρού και των δύο χειριστριών των μηχανημάτων. Από τη Δευτέρα 11/10/2021  το ακτινολογικό εργαστήριο παραμένει κλειστό, γεγονός το οποίο δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις, όσον αφορά τη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών. Σαν Δήμος Ελασσόνας κάνουμε έκκληση στην 5η Υ.Π.Ε. να κινητοποιηθεί ώστε να βρεθούν άμεσα ακτινολόγος γιατρός και χειριστής. Η τοπική αυτοδιοίκηση στέκεται ενεργά στο πλευρό των ασθενών και ζητά να λυθεί το θέμα τάχιστα. Η δημόσια υγεία είναι κατάκτηση και σαν τέτοια την υπερασπιζόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ