ΛΑΡΙΣΑ: ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ

Μαραθώνιο εξελίχθηκε το ταξίδι των 10 περίπου επιβατών που χρησιμοποίησαν το δρομολόγια τυ υπεραστικού ΚΤΕΛ στις 3 μ.μ. χθες για να μετακινηθούν από το Λάρισα στην Αθήνα, αφού όπως ανέφερε στο paidis.com επιβάτιδα το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε λίγο πριν τα Καμένα Βούρλα εξαιτίας μία ένδειξης που είδε στα όργανα του οχήματος ο οδηγός.

Στο σημείο όπως αναφέρουν έσπευσε συνεργείο αλλά δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με αποτέλεσμα οδηγός και επιβάτες να παραμείνουν στο σημείο μέχρι να φτάσει άλλο λεωφορείο από τη Λάρισα, το οποίο ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μόλις εντοπίστηκε η βλάβη.

Οι επιβάτες όπως επισημαίνουν πέραν της καθυστέρησης δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα ούτε αισθάνθηκαν ότι κινδυνεύουν, αφού όπως υποστήριξαν ο οδηγός του λεωφορείου τους συμπεριφέρθηκε άψογα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής.

Τελικά αφού έφτασε το 2ο λεωφορείο έγινε η μετεπιβίβαση και οι ταλαιπωρημένοι επιβάτες έφτασαν στην Αθήνα γύρω στις 9 το βράδυ, έχοντας κάποιοι από αυτούς την απορία για το αν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί κάπως διαφορετικά το πρόβλημα.

Οπως επεσήμαναν ίσως θα μπορούσε η διοίκηση του ΚΤΕΛ να έλθει σε συνεννόηση με κάποιο άλλο ΚΤΕΛ στην περιοχή, ώστε να παραλάβει δικό του λεωφορείο τους επιβάτες ή να ναυλωθούν ταξί από τις γύρω περιοχές και να μεταφέρουν γρήγορα τους επιβάτες στην Αθήνα. Απορίες και προτάσεις που ίσως θα μπορούσαν να απαντηθούν ή και να αξιοποιηθούν από το ΚΤΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ