ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ “ΕΞΟΔΟΣ”

Ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας (Λάρισα) πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης και συνεργασίας, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 στο Αντλιοστάσιο του Δήμου Τεμπών.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ παρουσίασε την λειτουργία του προγράμματος του, που είναι πρόγραμμα απεξάρτησης και παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρήσης ή εξάρτησης καθώς παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη των οικογενειών τους.

Όλες οι υπηρεσίες τους παρέχονται δωρεάν, χωρίς υποκατάστατα, χωρίς λίστες αναμονής, χωρίς διακρίσεις, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης Γεώργιος που αναφέρθηκε στην ευαισθητοποίηση του Δήμου σε κοινωνικά θέματα που αφορούν τον κάθε πολίτη. Επίσης, παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Μητσογάννης Νικόλαος, Γατζόγιας Παναγιώτης, από το Κέντρο Υγείας η επισκέπτρια Υγείας κ. Γιαννούλα Ιωάννα και η Ιατρός κ. Δούκα Μαρία, η Προϊστάμενη των Κοινωνικών Δομών κ. Τσικλητάρη Πανωραία, το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, Κοινωνικοί Λειτουργοί Κούρτη Παναγιώτα και Καλογήρου Μαρία και η επιστημονική ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ κ. Γκενούδη Βιργινία ψυχολόγος, η Κοινωνική Λειτουργός κ. Ελεθυερία Βερουλάκη και Διοικητικό προσωπικό η κ. Κανναβού Αντωνία.

Από πλευράς Δήμου θα παρέχεται χώρος στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου για να πραγματοποιούνται οι συναντήσεις της ομάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ δύο φορές τον μήνα.
Οι συναντήσεις θα αναρτηθούν στο site του Δήμου Τεμπών και του Κέντρου Κοινότητας εντός ολίγων ημερών. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2495350113/ 2495061448.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ