Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑ ΧΩΡΑ

Με αφορμή τα παράπονα που εκφράστηκαν για την κατάσταση με τα ανακυκλώσιμα υλικά εκτός άδειου κάδου στην Πέρα Χώρα του δήμου Τυρνάβου από άλλο κάτοικο του οικισμού πήραμε την παρακάτω απάντηση:

Η συλλογή της ανακύκλωσης στο χωριό είναι προβληματική εδώ και πολλούς μήνες. Οι κάδοι υπερχειλίζουν καθώς η συλλογή τους γίνεται σπάνια. Μάλιστα κάποια στιγμή το αυτοκίνητο του Δήμου είχε να περάσει 2,5 μήνες.

Απόφαση του δήμου; Παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των υπαλλήλων; Δεν το γνωρίζουμε και φυσικά δεν πήραμε απάντηση ακόμα και μετά από αίτηση μας στους υπεύθυνους στο δημαρχείο.

Η φωτογραφία λοιπόν που σας έστειλαν είναι τραβηγμένη αφού έκαναν συλλογή του κάδου πριν κάποιες μέρες ύστερα από απαίτηση κατοίκου με τηλεφωνική επικοινωνία με την αρμόδια προϊσταμένη του δήμου! Άφησαν τα σκουπίδια τα οποία ήταν έξω από τον κάδο (καθώς ήταν γεμάτος) και ήρθαν να τα συλλέξουν πάλι κατόπιν νέας τηλεφωνικής επικοινωνίας με την προϊσταμένη!

Όπως καταλαβαίνετε ο κάδος δεν ήταν ποτέ άδειος αλλιώς οι κάτοικοι θα πετούσαν τα σκουπίδια τους μέσα σε αυτόν”.

Η παραπάνω απάντηση συνοδεύεται με αντίγραφα αιτήσεων προς το δήμο Τυρνάβου και την περιφέρεια και με φωτογραφίες που δείχνουν τους κάδους πάντα γεμάτους!

Σ.Σ.: Και τα 2 θέματα που ανέδειξε το paidis.com καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πρόβλημα με την αποκομιδή και τη διαχείριση της ανακύκλωσης στην Πέρα Χώρα, ας φροντίσει λοιπόν ο δήμος να βρει άμεσα λύση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ