ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Στη Γενική Συνέλευση Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου ανατράπηκε η απόφαση για συνέχιση της απεργίας αποχής στην αξιολόγηση
Ολοκληρώθηκαν χθες Σάββατο αργά το βράδυ οι ψηφοφορίες στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας (για την συνέχιση ή όχι της απεργίας αποχής στην αξιολόγηση).

Στη Γ.Σ Προέδρων των ΕΛΜΕ μετά από συζήτηση μπήκαν σε ψηφοφορία οι αποφάσεις των συνελεύσεων ή των ΔΣ των ΕΛΜΕ όλης της χώρας.

Πάνω από το 60% των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας είχαν έρθει με αποφάσεις υπέρ της συνέχισης της απεργίας αποχής από την αξιολόγηση. Ωστόσο Πρόεδροι 8 ΕΛΜΕ ψήφισαν «όχι» ή «λευκό» στην συνέχιση της απεργίας-αποχής ενάντια στην αξιολόγηση, παρά τις αντίθετες αποφάσεις των συνελεύσεων τους ή των διοικητικών τους συμβουλίων των ΕΛΜΕ τους.

Ως γνωστόν η κήρυξη απεργίας ήθελε αυξημένη πλειοψηφία σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΛΜΕ

Με την διαφοροποίηση των 8 Προέδρων ΕΛΜΕ (που στη συντριπτική τους πλειονότητα ανήκουν στη ΔΑΚΕ) αντί για 66,78% υπέρ της απεργίας αποχής, πήγε στο 54%. Κι έτσι απλά, η πρόταση δεν πέρασε…

Σύμφωνα με πληροφορίες Πρόεδροι των ΕΛΜΕ που ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της απεργίας αποχής ετοιμάζουν καταγγελία των Προέδρων των ΕΛΜΕ που άλλαξαν την εντολή που είχαν από τις συνελεύσεις των ΕΛΜΕ τους καθώς και του Προεδρείου της ΟΛΜΕ που δέχθηκε αυτή την αλλαγή.

alfavita.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ