ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ – ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ

«Η απόφαση της κυβέρνησης να εφαρμοστούν και στις σεισμόπληκτες περιοχές της Ελασσόνας και του Τυρνάβου τα μέτρα στεγαστικής συνδρομής που ελήφθησαν για τους σεισμοπαθείς της Κρήτης, αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν ξεχάσαμε τους σεισμοπαθείς του νομού Λάρισας, αλλά αντιθέτως, βελτιώνουμε συνεχώς τις προσπάθειες προς πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός της 3ης Μαρτίου».

Τα παραπάνω δήλωσε από το Δαμάσι η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία συνόδεψε τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστο Τριαντόπουλο στη σημερινή του επίσκεψη στο Δαμάσι.

«Μια αλυσίδα συνεργασίας, ο Δήμος Τυρνάβου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Κυβέρνηση, εργάζονται για την στήριξη των συμπολιτών μας που δοκιμάστηκαν έντονα από τον σεισμό. Κατανοούμε απόλυτα τις όποιες διαμαρτυρίες των κατοίκων που είδαν ξαφνικά τις περιουσίες τους να χάνονται. Έχουμε όμως ως στόχο αυτός ο χειμώνας να είναι ο τελευταίος μέσα στα κοντέινερ, καθώς από τον επόμενο μήνα όλοι οι πληγέντες θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν τις προκαταβολές για την έκδοση των νέων οικοδομικών αδειών», σημείωσε η κα Μπίζιου, η οποία από την πρώτη στιγμή του σεισμού βρίσκεται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες φροντίζοντας για την επίσπευση των διαδικασιών και για την ταχεία επίλυση των προβλημάτων που προκάλεσε ο σεισμός της 3ης Μαρτίου στα χωριά του νομού μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ