ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΓΚΑΛΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ ανακοινώνει ότι το 19ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτώβρη 2021, στον Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» στη Νίκαια, με σύνθημα:          «Δυναμώνουμε την ΕΕΔΥΕ, το αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα. Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και τα ευρωατλαντικά στρατηγεία. Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ – ΕΕ»

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το 19ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ είναι:

Οι διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις, η όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, το βάθεμα της εμπλοκής της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, η οργάνωση της πάλης της ΕΕΔΥΕ, του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος.

Ο απολογισμός δράσης του εθνικού Συμβουλίου και ο προγραμματισμός μέχρι το 20ο Συνέδριο.

Ανάδειξη νέου Εθνικού Συμβουλίου και Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ

Στην πορεία προς το Συνέδριο στο επίκεντρο του σχεδιασμού και της δράσεις της ΕΕΔΥΕ και των κατά τόπους Επιτροπών Ειρήνης μπαίνει η συνέχιση και κλιμάκωση της πάλης ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους πολέμους ΗΠΑ – ΕΕ.

 Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας στην πορεία προς το Συνέδριο καλεί τα μέλη και τους φίλους της την Πέμπτη 21 Οκτώβρη και ώρα 6:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας προκειμένου να:

Γίνει ο απολογισμός δράσης της Επιτροπής κατά τη διάρκεια 2018 – 2021 και

Εκλογή αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ

Τώρα είναι ανάγκη να ενισχυθεί το αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα στην πόλη μας με μια δυνατή Επιτροπή Ειρήνης . Απλώνουμε το χέρι και καλούμε τον κάθε εργαζόμενο και τη νεολαία σε κοινό αγώνα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στις πολεμικές περιπέτειες των ιμπεριαλιστών, στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, με αποδέσμευση από ΝΑΤΟ και ΕΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ