ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ…

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών

Όπως είναι γνωστό, ο δήμαρχος Τυρνάβου , με απόφασή του, προσέλαβε έναν δημοσιογράφο ως ειδικό συνεργάτη, για να τον επικουρεί στα καθήκοντά του λόγω της πανθομολογούμενης αδυναμίας του.

Επειδή, όμως ,  ο δημοσιογράφος αυτός ουδέποτε πληρώθηκε για τις προσφερόμενες, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, υπηρεσίες του, οδήγησε τον Δήμο Τυρνάβου στη Δικαιοσύνη, για να εισπράξει τα δεδουλευμένα.

Το γεγονός αυτό καθαυτό συνιστά ένα ακόμα ράπισμα στη δημοτική αρχή του κ. Κόκουρα , διότι αφενός καταδεικνύει για πολλοστή φορά την πλήρη ανικανότητά της, αφού δεν μπορεί  να χειριστεί ορθά ούτε την πρόσληψη ενός ειδικού συμβούλου , και αφετέρου κοστίζει δημοτικό χρήμα που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών.

Επιπροσθέτως, μάλιστα , δεν περιποιεί τιμή στον Δήμο Τυρνάβου να σύρεται στα Δικαστήρια λόγω αθέτησης των συμβατικών  υποχρεώσεών του έναντι των εργαζομένων του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, καλούμε τον κ. Κόκουρα να επανεξετάσει τις απόψεις του περί συμβούλων και άλλων παρατρεχάμενων , καθώς ήδη οι Τυρναβίτες έχουν πληρώσει αρκετά τα δικά του κομματικά γραμμάτια.

Φτάνει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ