ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ 45ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΕΙ

Την μάχη με τον κορονοϊό έχασε το πρωί της Τετάρτης ο υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών Χρήστος Καραμάνης. Ο 45χρονος εκπαιδευτικός, δεν ήταν εμβολιασμένος, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ενώ με γραπτή του δήλωση ζήτησε να μην διασωληνωθεί.

«Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε πλήρη διαύγεια. Γραπτώς ζήτησε ο ίδιος να μην διασωληνωθεί και προφορικά το ίδιο μας ζήτησε και η σύζυγός του» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο γιατρός και υπεύθυνος της κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

Ο εκλιπών, σύμφωνα με τις αναρτήσεις του, στην προσωπική του σελίδα του στο Facebook, υπήρξε αρνητής του κορονοϊού. Δεν πίστευε στην ύπαρξη του, ούτε στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Δίδασκε το μάθημα της βυζαντινής μουσικής στο Μουσικό Σχολείο , ήταν παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών.

Κλειστό την Πέμπτη το Μουσικό Σχολείο Σερρών

Σε ένδειξη πένθους δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το Μουσικό Σχολείο Σερρών.

«Με μεγάλη οδύνη σας ενημερώνουμε για τον αδόκητο θάνατο του πολυαγαπημένου μας Υποδιευθυντή και επί χρόνια καθηγητή βυζαντινής μουσικής του Μουσικού Σχολείου μας, Χρήστου Καραμάνη. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απέραντη θλίψη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, μετά από συνεννόηση με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, η σχολική μας μονάδα θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη, 21-10-2021 κλειστή.

Οι μαθητές θα παραμείνουν στα σπίτια τους» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών Λίλα Σκέμπερη.

ertnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ