ΚΟΝΤΡΑ Ν. ΦΑΡΜΑΚΗ – Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΧΩΡΑ

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν σήμερα κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχαν στο πλαίσιο των εργασιών του Olympia Forum II ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο ομόλογός του στη Δυτική Ελλάδα Νεκτάριος Φαρμάκης για την αναγκαιότητα ή μη της ολοκλήρωσης του υδροηλεκτρικού έργου στη Μεσοχώρα.

Η μελέτη είναι ελλιπής και βασίζεται σε παρωχημένα στοιχεία. Είναι ένα πολιτικό κείμενο και για αυτό το λόγο δεν το στηρίζει η περιφερειακή αρχή της Δυτικής Ελλάδος, είπε ο κ. Φαρμάκης ενώ τόνισε ότι και η διαφωνία αυτή θα διευθετηθεί από τα δικαστήρια.

Χωρίς σύμπνοια και συνεργασία δεν προχωράμε μπροστά ανέφερε ο κ. Αγόραστός και πρόσθεσε ότι η Θεσσαλία έχει στηρίξει αντίστοιχα έργα στη Δυτική Ελλάδα. Τέλος αναφέρθηκε στον κυριο Φαρμάκη κάνοντας λόγο για έλλειψη σύμπνοιας και στήριξης.

Το Olympia Forum II, διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και διεξάγεται στις 20-21 Οκτωβρίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και στις 22-23 Οκτωβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ